fredag, juli 27, 2012

Fine dager i Molde, tross dårlig vär. ;-)

 Ikke å ta feil av, her bor det fotballfans! Det regnet da vi kom, og det var kaldt og surt, men det fikk ikke sette noen stopp for at vi skulle ha det koselig.
 http://www.moldejazz.no/2012/
Det ble mye jazz, men ingen bilder derifra. På de fleste konserter var det ikke lov å ta bilder, og det får vi respektere. Om dere vil se litt mere om festivalen kan dere gå inn på lenken over. ;-)
Fra meg får dere får nöye dere med bilder av utsikten fra balkongen, og de nye sokkene jeg strikket der oppe. De skal det nye lille barnet som ser dagens lys til vinteren få.
 De ser söte ut sammen med blomsterprakten på balkongen også. :-).
M&B som bor der er glade i blomster.
Vi hadde planlagt en tur på fjorden også, men siden det var mest regn fikk vi bare nyte den fra avstand.
 På Varden var utsikten upåklagelig som vanlig, med flotte skyformationer på himmelen.
Svele med brunost og kaffe inne på Vardestua smakte godt.
http://www.visitmolde.com/en/Product/?TLp=167467
 Jeg får ta med meg dette minnet, og takke så mye for denne gangen. Utrolig fint å ha så gode venner man kan besöke på sitt gamle hjemsted, og fortsatt föle seg hjemme. Takk for at dere finns, og vi kommer igjen.

:-)

Ha en fin uke.

2 kommentarer:

 1. Været får vi dessverre ikke styre, men bra du koste deg likevel;) Denne uka har vi sett solen noen dager;) Så søte sokker du har laget!
  MFK har mange kamper fremfor seg nå, så flaggene får nok luftet seg til gangs;)

  SvarSlett
 2. Hej, tack för din kommentar hos mej.
  Jag var också på Nordvestlandet och vid Molde samtidigt som dej. Vår resa fortsatte till Averöya och Atlanterhavvägen. Därefter tillbaka genom Molde och vidare till Andalsnes och Trollstigen. Vacker, dramatiskt natur i vackra Norge.

  Ha det gott!
  Anne-Marlen

  SvarSlett