tirsdag, februar 28, 2012

Vi hadde engang en hekk... once upon a time we had a hedge

I dag skulle det väre regn og blåst etter värmeldingen å dömme, men isteden har vi fått vår....
.. og så skulle kommunen  foryngrings-beskjäre hekken utenfor, den ligger ca. 2 meter fra vår tomtegrense, ut mot sjöen som dere ser.
 Det er kommunens hekk, så de gjör jo hva de vill med den, men.....
Det som engang var en hekk ligger i hauger lengre ut på gresset, og igjen står noen tuster, rester av det som var busker. Dette må väre en ny måte å foryngrings-beskjäre på. Den er ny for meg i alle fall. Det ligner mere på "take it all" i mitt vokabulär....
Vi ser i alle fall sjöen uten å reise oss fra kjökkenbordet.
Dette bildet er tatt 5 meter fra husveggen, ut mot havet.
This used to be a big hedge....
you can se all the twigs on the grass closer to the sea. It was informed that the busches should be  reduced to get more new twigs, but this looks more like "take it all" ....
:-)
Now we can se the sea from our kitchen-windows sitting down...

Have a nice day. :-)

3 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar hos meg! Jeg har jo fått kikka rundt hos deg, og du har mye fint. Likte godt sjøstjerneteppet og juleløperen med julestrømpe. Og så mange flotte naturbilder du tar. Men trist med den hekken! Kommunen driver ikke beskjæring, men vandalisme når de kommer med sin ryddemaskin.....Krysser fingrene for at hekken kommer tett og fin!
  Ha en fin kveld / dag!

  SvarSlett
 2. Huff da... men trøsta kan være: naboen min hadde en forferdelig stygg ca. 2 m høy hekk. Glad var jeg da de endelig fant ut at den skulle fjernes:) De klippte den helt ned, og gravde rundt for å fjerne røttene, MEN den vokste opp igjen, nå er hekken ca. 1m høy og myyye penere enn før:)

  SvarSlett
 3. Den vokser sikkert opp igjen. Det gjør alle slike busker. Du fikk da fin utsikt i hvertfall.

  Astrid

  SvarSlett