mandag, mai 07, 2012

New felted socks ;-), and flowers

Jeg strikket et par sokke-töfler til når jeg först var i farten. De grå til höyre ble litt store i förste tovning, så jeg ventet til par nr. 3 var ferdig, og tovet begge par sammen. De helgrå ble nå litt små, men jeg strakk dem så godt jeg greide, og nå er de også str, 37/38. Perfekt damestr. 
De til venstre har en tråd i regnbuefarger  ( denne går fra gul til mörk röd.) sammen med det grå garnet.

I knitted 2 more pairs when I was in the mood.
They are felted and fits 37/38, womens size.
Thick like a  shoe..... and warm.

Noen ganger vanner jeg blomster til en nabo. Nå har denne kaktusen slått ut i full blomst, så jeg håper den står like fint til de kommer hjem, så de kan glede seg over denne blomsterprakt.
Some times I water the flowers for a neighbor, and now this cactus are flowering at it´s best. I hope it will stay as nice until  they get home again....
  :-)  Have a nice day.

3 kommentarer:

 1. Fine tøfler du har laget. Det ser ut til å være fint og sol hos deg. Her er det kaldt og guffent. Litt synd for de som har konfirmasjon.

  Ha en fin uke

  Astrid

  SvarSlett
 2. Hei på deg, og tusen takk for hyggelige hilsener på bloggen min. Ser du sjelden sitter med hendene i fanget. Koselige tøfler du viser. Disse blir bra å finne fram til høsten. Selv har jeg akkurat tatt ut et par ferdigtovede votter fra vaskemaskinen. Måtte litt strekke og forme litt jeg også.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Takk for koselig kommentar hos meg.
  Mine tøfler fant jeg oppskrift på i et gammelt Hjemmet jeg hadde tatt vare på.Jeg strikket dem i dobbelt Mor Aase-kampanjegarn og tøvde dem to ganger på 37 grader og en dæsj grønnsåpe.
  Jeg la opp 35 masker, (dette er bakerst på hælen, sys sammen etterpå) strikket glattstrikk i 19 cm, strikket så rundt på strømpepinner i 9 cm og felte av ganske hurtig.
  Sydde sammen bak (hæl).
  Lykke til hvis du vil prøve!

  SvarSlett